Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Spastic Guys Rino Gaetano F.C.
PsychoCraziest Tactiek 4aa
58% Balbezit 42%
9% Spel op eigen helft 91%
53 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Panichelli passt de bal in één keer door. Lullo rent richting de bal. Lullo probeert naar een medespeler te passen. Ladner is nu in balbezit. Ladner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 1:0

2e minuut.
Lamillo probeert naar een medespeler te passen. Sanzogno rent richting de bal. Ladner onderschept slim de pass. Ladner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo passt de bal in één keer door. Panichelli rent richting de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 2:0

7e minuut.
Lullo passt de bal met de wreef. Lamillo rent richting de bal. Preto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Preto krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Lullo met de inworp. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner probeert naar een medespeler te passen. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ladner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Strambini met een harde bal richting middenveld. Lullo kopt de bal weg. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo draait met de bal, schiet en ... Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 3:0

11e minuut.
Bonforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonforti geeft de bal voor. Ladner kopt de bal weg. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carcangiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 4:0

14e minuut.
Daar is Doroslovački, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doroslovački probeert naar een medespeler te passen. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Preto is nu in balbezit. Preto passt de bal met de wreef. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 5:0

20e minuut.
Doroslovački verovert de bal door een tackle van achteren. Doroslovački passt de bal met de wreef. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 6:0

22e minuut.
Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner passt de bal met de wreef. Panichelli rent richting de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Carissimo de bal. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 7:0

24e minuut.
Lullo is nu in balbezit. Lullo passt de bal zonder na te denken. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 8:0

27e minuut.
Vierri verovert de bal door een tackle van achteren. Preto onderschept slim de pass. Preto met een sublieme pass. Ladner rent richting de bal. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bonforti trapt de bal weg. Lullo kopt de bal weg. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 9:0

34e minuut.
Veranoli geeft de bal voor. Lullo speelt de bal door. Panichelli rent richting de bal. Panichelli schiet op doel. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 10:0

36e minuut.
Ladner passt de bal zonder na te denken. Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu passt de bal met de wreef. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 11:0

37e minuut.
Ficini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lullo de bal. Lullo speelt de bal door. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu passt de bal zonder na te denken. Ladner met een sublieme pass. Carissimo rent richting de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ladner rent richting de bal. Bonforti probeert naar een medespeler te passen. Carissimo kopt de bal weg. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Carcangiu de bal onder controle te krijgen. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Preto is nu in balbezit. Preto met een sublieme pass. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 12:0

45e minuut.
Scarpulla speelt de bal door. Inworp. Ladner met een snelle inworp. Lullo rent richting de bal. Lullo passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spastic Guys 13%, Rino Gaetano F.C. 87%.
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 12:0

46e minuut.
Giuliano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ladner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lullo is nu in balbezit. Lullo passt de bal met de wreef. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Strambini trapt de bal weg van het doel. Lullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lullo passt de bal met de wreef. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Ladner probeert naar een medespeler te passen. Preto speelt de bal door. Panichelli heeft problemen om de bal te vangen. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 13:0

51e minuut.
Sanzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogno geeft de bal voor. Inworp. Lullo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preto probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Preto geeft de bal voor. Lamillo probeert de bal aan de voet te houden. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cambio geeft een lange en hoge pass. Doroslovački is nu in balbezit. Doroslovački geeft een lange en hoge pass. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lamillo rent richting de bal. Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto speelt de bal door. Daar is Ladner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladner schiet op doel. Bonforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carissimo rent richting de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 14:0

61e minuut.
Bonforti speelt de bal door. Carcangiu kopt de bal weg. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Strambini geeft een hoge lob. Lamillo rent richting de bal. Preto onderschept slim de pass. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ladner rent richting de bal. Ladner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Preto is nu in balbezit. Preto passt de bal zonder na te denken. Ladner rent richting de bal. Ladner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 15:0

66e minuut.
Lullo met de inworp. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner passt de bal in één keer door. Carissimo rent richting de bal. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ladner rent richting de bal. Ladner schiet op doel. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 16:0

69e minuut.
Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcangiu onderschept slim de pass. Carcangiu probeert naar een medespeler te passen. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 17:0

72e minuut.
Daar is Vierri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner passt de bal in één keer door. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 18:0

75e minuut.
Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu met een sublieme pass. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner schiet op doel. Bonforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 19:0

76e minuut.
Sanzogno is nu in balbezit. Sanzogno geeft de bal voor. Inworp. Ladner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lullo probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bonforti trapt de bal weg van het doel. Lullo met een sublieme pass. Ladner rent richting de bal. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 20:0

81e minuut.
Carcangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli is nu in balbezit. Carcangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 21:0

83e minuut.
Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto met een sublieme pass. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 22:0

85e minuut.
Doroslovački rent richting de bal. Lullo is nu in balbezit. Lullo speelt de bal door. Carissimo rent richting de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 23:0

88e minuut.
Sanzogno rent richting de bal. Ladner onderschept slim de pass. Ladner probeert naar een medespeler te passen. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spastic Guys 4%, Rino Gaetano F.C. 96%.
The Spastic Guys - Rino Gaetano F.C. 23:0