Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rino Gaetano F.C. SIMON TEAM
4aa Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Lamillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lamillo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Biagetti de bal onder controle te krijgen. Pierini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierini haalt uit met een fantastische trap. Bonforti bokst de bal weg. Pierini is nu in balbezit. Pierini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - SIMON TEAM 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Lamillo de bal. Amelio met een sublieme pass. Menci rent richting de bal. Menci schiet op doel. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lamillo met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nitti zal de hoekschop nemen. Pierini rent richting de bal. Pierini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Strambini trapt de bal weg van het doel. Lamillo kopt de bal weg. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pierini controleert de bal met de borst. Pierini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - SIMON TEAM 0:2

21e minuut.
Biagetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagetti speelt de bal door. Daar is Amelio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amelio speelt de bal door. Pierini rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vatinno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatinno passt de bal met de wreef. Menci rent richting de bal. Menci draait met de bal, schiet en ... Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pierorazio rent richting de bal. Pierorazio passt de bal in één keer door. Pierini is nu in balbezit. Pierini schiet op doel. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Scarpulla verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpulla passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pierini de bal. Pierini haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Biagetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagetti speelt de bal door. Pierini rent richting de bal. Pierini schiet op doel. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - SIMON TEAM 0:3

43e minuut.
Lamillo is nu in balbezit. Amelio verovert de bal door een tackle van achteren. Amelio speelt de bal door. Pierini is nu in balbezit. Pierini schiet op doel. Bonforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonforti met een sublieme pass. Amelio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelio met een sublieme pass. Biagetti rent richting de bal. Biagetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rino Gaetano F.C. 91%, SIMON TEAM 9%.
Rino Gaetano F.C. - SIMON TEAM 0:3

48e minuut.
Vatinno geeft de bal voor. Nitti is nu in balbezit. Nitti passt de bal in één keer door. Biagetti rent richting de bal. Biagetti schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Vatinno speelt de bal door. Menci is nu in balbezit. Menci probeert naar een medespeler te passen. Pierini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - SIMON TEAM 0:4

59e minuut.
Biagetti probeert naar een medespeler te passen. Pierorazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierorazio passt de bal zonder na te denken. Pierini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierini schiet op doel. Bonforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Bonforti met een harde bal richting middenveld. Amelio kopt de bal weg. Menci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menci haalt uit met een fantastische trap. Bonforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menci rent richting de bal. Menci draait met de bal, schiet en ... Bonforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pierini rent richting de bal. Pierini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Biagetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagetti speelt de bal door. Pierini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - SIMON TEAM 0:5

70e minuut.
Menci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menci speelt de bal door. Pierini rent richting de bal. Pierini haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - SIMON TEAM 0:6

73e minuut.
Menci speelt de bal door. Pierorazio is nu in balbezit. Pierorazio speelt de bal door. Pierini rent richting de bal. Pierini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - SIMON TEAM 0:7

77e minuut.
Daar is Menci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Lamillo met de inworp. Pierini rent richting de bal. Pierini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - SIMON TEAM 0:8

78e minuut.
Amelio rent richting de bal. Amelio passt de bal in één keer door. Menci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pierini de bal. Pierini draait met de bal, schiet en ... Bonforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Amelio probeert naar een medespeler te passen. Menci rent richting de bal. Menci speelt de bal door. Pierini rent richting de bal. Pierini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pierini rent richting de bal. Pierini draait met de bal, schiet en ... Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Menci passt de bal met de wreef. Amelio heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogno rent richting de bal. Amelio onderschept slim de pass. Amelio met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bonforti met een harde bal richting middenveld. Biagetti rent richting de bal. Biagetti met een sublieme pass. Menci is nu in balbezit. Menci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Amelio met een sublieme pass. Daar is Menci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menci probeert naar een medespeler te passen. Nitti is nu in balbezit. Nitti passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rino Gaetano F.C. 88%, SIMON TEAM 12%.
Rino Gaetano F.C. - SIMON TEAM 0:8