Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozar Games FC Morlupo
SM64 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Tuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laret is nu in balbezit. Mentone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti verovert de bal door een tackle van achteren. Tuti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Drăguş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyciszkiewicz met een sublieme pass. Daar is Drăguş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banfi onderschept slim de pass. Banfi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Ronco rent richting de bal. Ronco haalt uit met een fantastische trap. Testa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Zazzero rent richting de bal. Wyciszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wyciszkiewicz met een sublieme pass. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Zazzero rent richting de bal. Wyciszkiewicz onderschept slim de pass. Wyciszkiewicz speelt de bal door. Piórko is nu in balbezit. Piórko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Abbondio trapt de bal weg. Wyciszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Pallini de bal. Piórko is nu in balbezit. Piórko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bencini met een snelle inworp. Brisci bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisci passt de bal met de wreef. Tuti is nu in balbezit. Tuti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Piórko heeft problemen om de bal te vangen. Gliozzi is nu in balbezit. Piórko onderschept slim de pass. Piórko schiet op doel. Testa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - FC Morlupo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozar Games 55%, FC Morlupo 45%.
Bozar Games - FC Morlupo 1:0

53e minuut.
Vedelago geeft een lange en hoge pass. Balfano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ronco. Ronco krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Mentone rent richting de bal. Ferrone rent richting de bal. Mentone begaat een overtreding. Mentone krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Piórko is nu in balbezit. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrone is nu in balbezit. Piórko verovert de bal door een tackle van achteren. Piórko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bencini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brisci met de inworp. Banfi is nu in balbezit. Banfi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bozar Games - FC Morlupo 1:1

70e minuut.
Piórko speelt de bal door. Daar is Ronco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - FC Morlupo 2:1

73e minuut.
Baù passt de bal zonder na te denken. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - FC Morlupo 3:1

78e minuut.
Balfano is nu in balbezit. Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco draait met de bal, schiet en ... Testa bokst de bal weg.

80e minuut.
Drăguş geeft de bal voor. Gliozzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferrone de bal. Ronco rent richting de bal. Ronco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - FC Morlupo 4:1

85e minuut.
Pallini is nu in balbezit. Piórko verovert de bal door een tackle van achteren. Piórko speelt de bal door. Ronco is nu in balbezit. Ronco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - FC Morlupo 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozar Games 48%, FC Morlupo 52%.
Bozar Games - FC Morlupo 5:1