Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Morlupo Bayer leverduren
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 24.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Klungelig pakt Tuti de bal. Baldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tuti krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De Mayo kopt de bal weg. Daar is Etzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti is nu in balbezit. Tuti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Ferrone passt de bal in één keer door. Tuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Etzi verovert de bal door een tackle van achteren. Banfi rent richting de bal. Banfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De Mayo probeert de bal aan de voet te houden. Budino rent richting de bal. Budino geeft de bal voor. D’Elia rent richting de bal. D’Elia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morlupo - Bayer leverduren 0:1

23e minuut.
Budino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agrippa komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Agrippa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisci verovert de bal door een tackle van achteren. Brisci passt de bal in één keer door. Tuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Banfi passt de bal met de wreef. Ferrone rent richting de bal. Ferrone met een sublieme pass. Tuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Morlupo 51%, Bayer leverduren 49%.
FC Morlupo - Bayer leverduren 0:1

46e minuut.
D’Elia speelt de bal door. Trolese bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti verovert de bal door een tackle van achteren. Tuti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Parentela passt de bal in één keer door. Trolese bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolese probeert naar een medespeler te passen. D’Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Elia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Testa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De Mayo is nu in balbezit. Zazzero met een sublieme pass. D’Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolese bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Banfi is nu in balbezit. Siciliani onderschept slim de pass. Siciliani met een sublieme pass. D’Elia is nu in balbezit. D’Elia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Casano probeert de bal aan de voet te houden. Casano passt de bal zonder na te denken. Pogni rent richting de bal. Pogni haalt uit met een fantastische trap. Testa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Parentela is nu in balbezit. Parentela passt de bal met de wreef. D’Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Elia passt de bal zonder na te denken. Pogni is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De Mayo rent richting de bal. Agrippa onderschept slim de pass. Agrippa geeft de bal voor. D’Elia is nu in balbezit. D’Elia schiet op doel. Testa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Casano bereikt de bal nog maar net als eerste. Casano speelt de bal door. Banfi rent richting de bal. Tuti rent richting de bal. Tuti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mastrantonio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tuti is nu in balbezit. Banfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentela begaat een overtreding. Parentela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Morlupo 53%, Bayer leverduren 47%.
FC Morlupo - Bayer leverduren 0:1