Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blasco roma club
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Italiano geeft een lange en hoge pass. Oppini kopt de bal weg. Fanetti heeft problemen om de bal te vangen. Luongo is nu in balbezit. Luongo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pelis onderschept slim de pass. Pelis passt de bal in één keer door. Calandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo verovert de bal door een tackle van achteren. Luongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - roma club 0:1

19e minuut.
Messi onderschept slim de pass. Messi passt de bal met de wreef. Catzeddu is nu in balbezit. Di Pasquo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pasquo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Parolaro geeft de bal voor. Ferreti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luongo is nu in balbezit. Luongo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nogaro de bal onder controle te krijgen. Frasnedi bokst de bal weg.

30e minuut.
Fanetti probeert naar een medespeler te passen. Italiano met een sublieme pass. Deravignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pasquo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Scordo rent richting de bal. Anselmi begaat een overtreding. Scordo raakt geblesseerd tijdens het duel. Catzeddu met een snel genomen vrije trap. Nogaro heeft problemen om de bal te vangen. Luongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - roma club 0:2

39e minuut.
Arisci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parolaro met een snelle inworp. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Di Pasquo rent richting de bal. Catzeddu is nu in balbezit. Di Pasquo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Pasquo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasco 58%, roma club 42%.
Blasco - roma club 0:2

49e minuut.
Anselmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo onderschept slim de pass. Scordo probeert naar een medespeler te passen. Di Pasquo rent richting de bal. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - roma club 1:2

54e minuut.
Parolaro met een sublieme pass. Luongo heeft problemen om de bal te vangen. Anselmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anselmi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Oppini geeft een lange en hoge pass. Anselmi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catzeddu. Catzeddu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Anselmi is nu in balbezit. Catzeddu verovert de bal door een tackle van achteren. Catzeddu met een sublieme pass. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - roma club 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasco 41%, roma club 59%.
Blasco - roma club 1:3