Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A nesciri i soddi Bozar Games
Normal Tactiek SM64
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 27.2
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Drăguş passt de bal in één keer door. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz met een sublieme pass. Piórko is nu in balbezit. Piórko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wyciszkiewicz passt de bal met de wreef. Bosisio rent richting de bal. Ronco verovert de bal door een tackle van achteren. Ronco schiet op doel. Spreafichi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A nesciri i soddi - Bozar Games 0:1

12e minuut.
Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedelago verovert de bal door een tackle van achteren. Vedelago passt de bal in één keer door. Ricchiceto is nu in balbezit. Ricchiceto geeft een hoge lob. Abbondio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Vedelago rent richting de bal. Vedelago passt de bal met de wreef. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko verovert de bal door een tackle van achteren. Piórko schiet op doel. Spreafichi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A nesciri i soddi - Bozar Games 0:2

37e minuut.
Piórko rent richting de bal. Bosisio is nu in balbezit. Piórko onderschept slim de pass. Ronco is nu in balbezit. Ronco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vedelago is nu in balbezit. Vedelago geeft een lange en hoge pass. Ronco rent richting de bal. Ronco schiet op doel. Spreafichi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A nesciri i soddi - Bozar Games 0:3

42e minuut.
Nardulli probeert naar een medespeler te passen. Berrettoni is nu in balbezit. Vedelago begaat een overtreding. Vedelago krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ronco verovert de bal door een tackle van achteren. Piórko rent richting de bal. Klungelig pakt Ronco de bal. Ronco draait met de bal, schiet en ... Spreafichi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A nesciri i soddi - Bozar Games 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A nesciri i soddi 42%, Bozar Games 58%.
A nesciri i soddi - Bozar Games 0:4

56e minuut.
Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco is nu in balbezit. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Ronco is nu in balbezit. Ronco haalt uit met een fantastische trap. Spreafichi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Piórko is nu in balbezit. Piórko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A nesciri i soddi - Bozar Games 0:5

65e minuut.
Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz geeft de bal voor. Ronco is nu in balbezit. Ronco haalt uit met een fantastische trap. Spreafichi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A nesciri i soddi - Bozar Games 0:6

82e minuut.
Vedelago is nu in balbezit. Berrettoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vedelago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mentone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piórko rent richting de bal. Piórko draait met de bal, schiet en ... Spreafichi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Ricchiceto probeert de bal aan de voet te houden. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz speelt de bal door. Piórko is nu in balbezit. Piórko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A nesciri i soddi 57%, Bozar Games 43%.
A nesciri i soddi - Bozar Games 0:6