Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lokomotiv Foxes Blasco
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Di Pasquo is nu in balbezit. Messi is nu in balbezit. Qualizza is nu in balbezit. Messi onderschept slim de pass. Messi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fulcon is nu in balbezit. Messi verovert de bal door een tackle van achteren. Messi passt de bal zonder na te denken. Di Pasquo is nu in balbezit. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Anselmi speelt de bal door. Fanetti is nu in balbezit. Fanetti geeft de bal voor. Di Pasquo rent richting de bal. Di Pasquo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nones geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Anselmi de bal onder controle te krijgen. Messi rent richting de bal. Messi draait met de bal, schiet en ... Fulcon probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Italiano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Preiano de bal. Di Pasquo is nu in balbezit. Di Pasquo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lokomotiv Foxes - Blasco 0:1

35e minuut.
Calandro heeft problemen om de bal te vangen. Fanetti is nu in balbezit. Fanetti geeft een lange en hoge pass. Di Pasquo rent richting de bal. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Di Pasquo is nu in balbezit. Quattrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquo verovert de bal door een tackle van achteren. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lokomotiv Foxes 56%, Blasco 44%.
Fc Lokomotiv Foxes - Blasco 0:1

70e minuut.
Fanetti rent richting de bal. Fanetti met een sublieme pass. Golob rent richting de bal. Di Pasquo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lokomotiv Foxes - Blasco 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lokomotiv Foxes 47%, Blasco 53%.
Fc Lokomotiv Foxes - Blasco 0:2