Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TiStuproLaPorta Bozar Games
Normal Tactiek SM64
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 28.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Caglio met een sublieme pass. Inworp. Drăguş met de inworp. Ronco is nu in balbezit. Ronco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TiStuproLaPorta - Bozar Games 0:1

7e minuut.
Caglio onderschept slim de pass. Mentone onderschept slim de pass. Ronco is nu in balbezit. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko haalt uit met een fantastische trap. Migliaccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco draait met de bal, schiet en ... Migliaccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TiStuproLaPorta - Bozar Games 0:2

26e minuut.
Mentone rent richting de bal. Caglio rent richting de bal. Mentone onderschept slim de pass. Ronco is nu in balbezit. Ronco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TiStuproLaPorta - Bozar Games 0:3

29e minuut.
Vedelago probeert naar een medespeler te passen. Pinna rent richting de bal. Met opzet legt Ronco zijn tegenspeler op de grond. Ronco krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mentone bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedelago is nu in balbezit. Vedelago passt de bal met de wreef. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TiStuproLaPorta - Bozar Games 0:4

40e minuut.
Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Piórko de bal onder controle te krijgen. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TiStuproLaPorta 62%, Bozar Games 38%.
TiStuproLaPorta - Bozar Games 0:4

53e minuut.
Drăguş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ronco de bal. Pinna is nu in balbezit. Ronco verovert de bal door een tackle van achteren. Ronco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Tarchiani passt de bal met de wreef. Wyciszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco is nu in balbezit. Ronco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mentone geeft de bal voor. Daar is Polidoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piórko is nu in balbezit. Piórko haalt uit met een fantastische trap. Migliaccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TiStuproLaPorta - Bozar Games 0:5

77e minuut.
Wyciszkiewicz passt de bal in één keer door. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco onderschept slim de pass. Ronco draait met de bal, schiet en ... Migliaccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Ronco kopt de bal weg. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko haalt uit met een fantastische trap. Migliaccio bokst de bal weg. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco schiet op doel. Migliaccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TiStuproLaPorta 71%, Bozar Games 29%.
TiStuproLaPorta - Bozar Games 0:5