Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A nesciri i soddi FC Morlupo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Spreafichi trapt de bal weg. Banfi is nu in balbezit. Banfi speelt de bal door. Baù rent richting de bal. Baù geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fusti is nu in balbezit. Fusti speelt de bal door. Balfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli onderschept slim de pass. Nardulli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Falsetto is nu in balbezit. Brisci verovert de bal door een tackle van achteren. Brisci speelt de bal door. Burdello is nu in balbezit. Burdello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tuti rent richting de bal. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti onderschept slim de pass. Banfi rent richting de bal. Banfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zazzero probeert naar een medespeler te passen. Tuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canziani krijgt een gele kaart. Tuti raakt geblesseerd tijdens het duel. Banfi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Spreafichi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A nesciri i soddi - FC Morlupo 0:1

38e minuut.
Inworp. Balfano met de inworp. Ferrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiceto verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchiceto schiet op doel. Testa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A nesciri i soddi 54%, FC Morlupo 46%.
A nesciri i soddi - FC Morlupo 0:1

50e minuut.
Ferrone met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berrettoni met een snelle inworp. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Balfano geeft de bal voor. Klungelig pakt Canziani de bal. Canziani probeert naar een medespeler te passen. Burdello is nu in balbezit. Burdello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cafiero geeft de bal voor. Gliozzi is nu in balbezit. Burdello onderschept slim de pass. Burdello schiet op doel. Testa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A nesciri i soddi - FC Morlupo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A nesciri i soddi 42%, FC Morlupo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A nesciri i soddi - FC Morlupo 1:1