Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roma club Fc Lokomotiv Foxes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.4
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Quattrini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bellebono de bal onder controle te krijgen. Corpi is nu in balbezit. Nespoli rent richting de bal. Nespoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Sabatelli geeft de bal voor. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo is nu in balbezit. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Luongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo verovert de bal door een tackle van achteren. Luongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - Fc Lokomotiv Foxes 1:0

19e minuut.
Luongo is nu in balbezit. Preiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luongo raakt geblesseerd tijdens het duel. Catzeddu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Parolaro de bal. Parolaro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma club 49%, Fc Lokomotiv Foxes 51%.
roma club - Fc Lokomotiv Foxes 1:0

59e minuut.
Nespoli kopt de bal weg. Bellebono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sabatelli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Santoni met een harde bal richting middenveld. Daar is Catzeddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catzeddu speelt de bal door. Luongo rent richting de bal. Luongo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Catzeddu kopt de bal weg. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo passt de bal met de wreef. Luongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma club 54%, Fc Lokomotiv Foxes 46%.
roma club - Fc Lokomotiv Foxes 1:0