Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montaurei Blasco
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Turchi rent richting de bal. Turchi geeft de bal voor. Pessot heeft problemen om de bal te vangen. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arisci met een snelle inworp. Italiano speelt de bal door. Di Pasquo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montaurei - Blasco 0:1

18e minuut.
Pessot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessot geeft een hoge lob. Messi probeert de bal aan de voet te houden. Anselmi is nu in balbezit. Anselmi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rundeddu zijn tegenspeler op de grond. Fanetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fanetti met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Fregosi de bal. Di Pasquo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montaurei - Blasco 0:2

21e minuut.
Turchi geeft een hoge lob. Inworp. Nones met de inworp. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Frisanco kan de bal niet met de borst controleren. Ferreti is nu in balbezit. Frisanco verovert de bal door een tackle van achteren. Frisanco draait met de bal, schiet en ... Nogaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Anselmi probeert naar een medespeler te passen. Italiano is nu in balbezit. Italiano met een sublieme pass. Di Pasquo rent richting de bal. Di Pasquo schiet op doel. Bonaduce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Pasquo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Arisci kopt de bal weg. Turchi is nu in balbezit. Pessot is nu in balbezit. Messi is nu in balbezit. Messi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Arisci met de inworp. Fanetti rent richting de bal. Fanetti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Di Pasquo de bal. Di Pasquo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montaurei - Blasco 0:3

32e minuut.
Decarolis is nu in balbezit. Decarolis speelt de bal door. Anselmi rent richting de bal. Di Pasquo is nu in balbezit. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montaurei - Blasco 0:4

35e minuut.
Fanetti met een sublieme pass. Messi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Decarolis. Decarolis krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Arisci geeft een hoge lob. Inworp. Baruffo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomio schiet op doel. Frasnedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Frasnedi niet meer kan verder spelen. Soregaroli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montaurei 63%, Blasco 37%.
Montaurei - Blasco 0:4

65e minuut.
Baruffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffo met een sublieme pass. Ferreti rent richting de bal. Frisanco verovert de bal door een tackle van achteren. Frisanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montaurei 46%, Blasco 54%.
Montaurei - Blasco 0:4