Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blasco FC Morlupo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Banfi is nu in balbezit. Tuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Banfi is nu in balbezit. Tuti rent richting de bal. Tuti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Messi met een sublieme pass. Di Pasquo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliozzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Di Pasquo raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Pasquo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - FC Morlupo 1:0

22e minuut.
Banfi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tuti de bal. Nogaro is nu in balbezit. Tuti onderschept slim de pass. Tuti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Balfano is nu in balbezit. Baù bereikt de bal nog maar net als eerste. Baù geeft de bal voor. Tuti is nu in balbezit. Tuti draait met de bal, schiet en ... Frasnedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Balfano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Italiano. Balfano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balfano met een snel genomen vrije trap. Daar is Banfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti haalt uit met een fantastische trap. Frasnedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Zazzero is nu in balbezit. Zazzero speelt de bal door. Tuti rent richting de bal. Tuti schiet op doel. Frasnedi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasco 62%, FC Morlupo 38%.
Blasco - FC Morlupo 1:0

46e minuut.
Daar is Brisci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calandro onderschept slim de pass. Calandro probeert naar een medespeler te passen. Banfi rent richting de bal. Banfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Italiano met een sublieme pass. Di Pasquo rent richting de bal. Zazzero onderschept slim de pass. Messi is nu in balbezit. Messi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tuti is nu in balbezit. Nogaro is nu in balbezit. Banfi verovert de bal door een tackle van achteren. Tuti is nu in balbezit. Tuti draait met de bal, schiet en ... Frasnedi bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baù met een snelle inworp. Banfi geeft de bal voor. Brisci rent richting de bal. Brisci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Banfi is nu in balbezit. Banfi geeft een lange en hoge pass. Nogaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuti rent richting de bal. Tuti draait met de bal, schiet en ... Frasnedi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasco 50%, FC Morlupo 50%.
Blasco - FC Morlupo 1:0