Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Morlupo Blasco
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Messi is nu in balbezit. Zazzero onderschept slim de pass. Zazzero passt de bal met de wreef. Tuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti haalt uit met een fantastische trap. Frasnedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Nones onderschept slim de pass. Nones speelt de bal door. Di Pasquo rent richting de bal. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap. Testa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Raneri de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Di Pasquo passt de bal met de wreef. Pallini rent richting de bal. Nones verovert de bal door een tackle van achteren. Nones schiet op doel. Gliozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morlupo - Blasco 0:1

44e minuut.
Anselmi heeft problemen om de bal te vangen. Banfi onderschept slim de pass. Banfi probeert naar een medespeler te passen. Tuti is nu in balbezit. Tuti schiet op doel. Frasnedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Morlupo 50%, Blasco 50%.
FC Morlupo - Blasco 0:1

52e minuut.
Calandro met een snelle inworp. Daar is Nones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nones probeert naar een medespeler te passen. Fanetti rent richting de bal. Fanetti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tuti passt de bal zonder na te denken. Ferrone probeert naar een medespeler te passen. Raneri geeft de bal voor. Banfi rent richting de bal. Banfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Morlupo - Blasco 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Morlupo 39%, Blasco 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Morlupo - Blasco 1:1