Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roma club Bozar Games
Normal Tactiek SM64
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 26.7
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


17e minuut.
Daar is Catzeddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz geeft de bal voor. Piórko is nu in balbezit. Piórko draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Catzeddu is nu in balbezit. Wyciszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wyciszkiewicz passt de bal in één keer door. Ronco is nu in balbezit. Ronco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - Bozar Games 0:1

23e minuut.
Albis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedelago onderschept slim de pass. Vedelago passt de bal met de wreef. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vedelago de bal. Mentone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albis. Albis krijgt een gele kaart. Mentone raakt geblesseerd tijdens het duel. Mentone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ronco kopt de bal weg. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko schiet op doel. Mezzadroli bokst de bal weg. Catzeddu heeft problemen om de bal te vangen. Mezzadroli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piórko is nu in balbezit. Piórko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mezzadroli met een harde bal richting middenveld. Wyciszkiewicz kopt de bal weg. Albis heeft problemen om de bal te vangen. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco draait met de bal, schiet en ... Mezzadroli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Vedelago met een snelle inworp. Wyciszkiewicz speelt de bal door. Piórko rent richting de bal. Piórko schiet op doel. Mezzadroli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - Bozar Games 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma club 55%, Bozar Games 45%.
roma club - Bozar Games 0:2

48e minuut.
Catzeddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wyciszkiewicz speelt de bal door. Daar is Piórko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piórko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Oppini de bal. Piórko rent richting de bal. Daar is Piórko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piórko haalt uit met een fantastische trap. Mezzadroli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - Bozar Games 0:3

63e minuut.
Catzeddu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menci komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Vedelago geeft de bal voor. Wyciszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piórko rent richting de bal. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - Bozar Games 0:4

67e minuut.
Albis is nu in balbezit. Piórko onderschept slim de pass. Piórko passt de bal zonder na te denken. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz geeft de bal voor. Mezzadroli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Albis is nu in balbezit. Piórko onderschept slim de pass. Piórko passt de bal zonder na te denken. Ronco rent richting de bal. Ronco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - Bozar Games 0:5

69e minuut.
Piórko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

78e minuut.
Biscegli met de inworp. Scordo is nu in balbezit. Vedelago rent richting de bal. Scordo verovert de bal door een tackle van achteren. Scordo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Parolaro is nu in balbezit. Parolaro passt de bal zonder na te denken. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma club 69%, Bozar Games 31%.
roma club - Bozar Games 0:5