Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozar Games roma club
SM64 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 17.2
adequate Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Wyciszkiewicz passt de bal in één keer door. Oppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piórko krijgt een gele kaart. Oppini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oppini met een snel genomen vrije trap. Luongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Catzeddu passt de bal met de wreef. Albis heeft problemen om de bal te vangen. Albis geeft de bal voor. Ronco is nu in balbezit. Ronco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Ronco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Piórko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piórko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Drăguş rent richting de bal. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz speelt de bal door. Ronco heeft problemen om de bal te vangen. Ronco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - roma club 1:0

29e minuut.
Drăguş rent richting de bal. Catzeddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Catzeddu passt de bal zonder na te denken. Piórko is nu in balbezit. Piórko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Abbondio trapt de bal weg. Klungelig pakt Oppini de bal. Piórko rent richting de bal. Ronco rent richting de bal. Ronco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - roma club 2:0

40e minuut.
Drăguş kopt de bal weg. Daar is Ronco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - roma club 3:0

42e minuut.
Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Piórko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronco rent richting de bal. Ronco draait met de bal, schiet en ... Mezzadroli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - roma club 4:0

44e minuut.
Vedelago met de inworp. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz speelt de bal door. Daar is Piórko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piórko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozar Games 48%, roma club 52%.
Bozar Games - roma club 4:0

53e minuut.
Ronco rent richting de bal. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balloni krijgt een gele kaart. Piórko raakt geblesseerd tijdens het duel. Piórko legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mezzadroli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - roma club 5:0

62e minuut.
Vedelago onderschept slim de pass. Vedelago geeft een lange en hoge pass. Balloni kan de bal niet met de borst controleren. Ronco is nu in balbezit. Ronco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Albis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pelis komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wyciszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vedelago is nu in balbezit. Vedelago passt de bal in één keer door. Piórko rent richting de bal. Piórko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vedelago probeert naar een medespeler te passen. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz met een sublieme pass. Daar is Ronco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Deravignone geeft een hoge lob. Inworp. Vedelago met een snelle inworp. Piórko rent richting de bal. Piórko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bencini onderschept slim de pass. Bencini geeft een lange en hoge pass. Piórko kopt de bal weg. Ronco is nu in balbezit. Ronco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mezzadroli met een harde bal richting middenveld. Scordo kopt de bal weg. Piórko probeert de bal met de borst te controleren. Piórko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - roma club 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozar Games 45%, roma club 55%.
Bozar Games - roma club 6:0