Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TiStuproLaPorta Fc Lokomotiv Foxes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Bignamini rent richting de bal. Minozzi maakt een afschuwelijke overtreding. Bignamini raakt geblesseerd tijdens het duel. Caglio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caminada is nu in balbezit. Caminada geeft een lange en hoge pass. Santoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli geeft een lange en hoge pass. Daar is Polidoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi haalt uit met een fantastische trap. Migliaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TiStuproLaPorta - Fc Lokomotiv Foxes 0:1

31e minuut.
Minozzi rent richting de bal. Bignamini rent richting de bal. Met opzet legt Minozzi zijn tegenspeler op de grond. Minozzi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tomasig geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bignamini de bal. Bignamini passt de bal in één keer door. Petralito rent richting de bal. Petralito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Caglio speelt de bal door. Tarchiani heeft problemen om de bal te vangen. Quattrini begaat een overtreding. Quattrini krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dantile met de inworp. Tarchiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarchiani passt de bal in één keer door. Petralito bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TiStuproLaPorta 46%, Fc Lokomotiv Foxes 54%.
TiStuproLaPorta - Fc Lokomotiv Foxes 0:1

58e minuut.
Caglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarchiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarchiani passt de bal zonder na te denken. Petralito is nu in balbezit. Petralito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bignamini rent richting de bal. Nespoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bignamini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zema zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petralito is nu in balbezit. Petralito draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Minozzi is nu in balbezit. Bignamini verovert de bal door een tackle van achteren. Petralito rent richting de bal. Tarchiani rent richting de bal. Tarchiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tomasig rent richting de bal. Tomasig speelt de bal door. Caglio rent richting de bal. Bellebono verovert de bal door een tackle van achteren. Bellebono geeft een lange en hoge pass. Migliaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Petralito bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralito passt de bal zonder na te denken. Caglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarchiani rent richting de bal. Tarchiani draait met de bal, schiet en ... Santoni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TiStuproLaPorta 42%, Fc Lokomotiv Foxes 58%.
TiStuproLaPorta - Fc Lokomotiv Foxes 0:1