Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roma club FC Morlupo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Biscegli rent richting de bal. Biscegli geeft een hoge lob. Pallini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Luongo is nu in balbezit. Luongo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gliozzi de bal onder controle te krijgen. Scordo rent richting de bal. Scordo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Brisci geeft een lange en hoge pass. Ferrone is nu in balbezit. Biscegli begaat een overtreding. Biscegli krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Balfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balfano raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferrone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balloni heeft problemen om de bal te vangen. Banfi rent richting de bal. Banfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Parolaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parolaro geeft de bal voor. Pallini rent richting de bal. Luongo verovert de bal door een tackle van achteren. Luongo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Albis geeft de bal voor. Luongo rent richting de bal. Raneri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raneri krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Varischetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Banfi onderschept slim de pass. Banfi speelt de bal door. Tuti rent richting de bal. Tuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - FC Morlupo 0:1

42e minuut.
Deravignone geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baù met de inworp. Banfi is nu in balbezit. Banfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - FC Morlupo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma club 52%, FC Morlupo 48%.
roma club - FC Morlupo 0:2

49e minuut.
Banfi rent richting de bal. Banfi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balloni de bal. Tuti rent richting de bal. Tuti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - FC Morlupo 0:3

54e minuut.
Varischetti geeft de bal voor. Inworp. Brisci met de inworp. Banfi rent richting de bal. Banfi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - FC Morlupo 0:4

62e minuut.
Daar is Brisci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catzeddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Catzeddu met een sublieme pass. Scordo rent richting de bal. Scordo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Zazzero geeft een lange en hoge pass. Banfi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balloni. Banfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Zazzero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - FC Morlupo 0:5

90e minuut.
Biscegli probeert naar een medespeler te passen. Zazzero rent richting de bal. Zazzero speelt de bal door. Tuti rent richting de bal. Tuti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma club 51%, FC Morlupo 49%.
roma club - FC Morlupo 0:5