Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lokomotiv Foxes A nesciri i soddi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Bosisio geeft de bal voor. Inworp. Bellebono met een snelle inworp. Daar is Nespoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nespoli geeft een hoge lob. Paal! Spreafichi bokst de bal weg.

8e minuut.
Gulinati passt de bal in één keer door. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli geeft een lange en hoge pass. Filosi rent richting de bal. Filosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Canziani rent richting de bal. Canziani geeft de bal voor. Tomasig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricchiceto is nu in balbezit. Ricchiceto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Falsetto rent richting de bal. Bellebono verovert de bal door een tackle van achteren. Canziani verovert de bal door een tackle van achteren. Quattrini rent richting de bal. Quattrini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Minozzi heeft problemen om de bal te vangen. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli speelt de bal door. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Qualizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiceto verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchiceto passt de bal zonder na te denken. Burdello is nu in balbezit. Burdello haalt uit met een fantastische trap. Santoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tomasig speelt de bal door. Daar is Quattrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quattrini passt de bal zonder na te denken. Ricchiceto is nu in balbezit. Ricchiceto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lokomotiv Foxes 38%, A nesciri i soddi 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Lokomotiv Foxes - A nesciri i soddi 0:0

53e minuut.
Fusti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gulinati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nespoli de bal. Nespoli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Quattrini met een sublieme pass. Bellebono is nu in balbezit. Bellebono passt de bal zonder na te denken. Filosi is nu in balbezit. Filosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Minozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni onderschept slim de pass. Berrettoni passt de bal in één keer door. Burdello is nu in balbezit. Burdello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tomasig geeft een hoge lob. Burdello rent richting de bal. Carlucci rent richting de bal. Burdello verovert de bal door een tackle van achteren. Burdello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lokomotiv Foxes 60%, A nesciri i soddi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Lokomotiv Foxes - A nesciri i soddi 0:0