Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TiStuproLaPorta Montaurei
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Caglio is nu in balbezit. Caglio passt de bal in één keer door. Petralito bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarchiani rent richting de bal. Tarchiani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Migliaccio trapt de bal weg. Bignamini kopt de bal weg. Tarchiani is nu in balbezit. Tarchiani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pessot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessot met een sublieme pass. Tomio met een sublieme pass. Frisanco rent richting de bal. Frisanco draait met de bal, schiet en ... Migliaccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pessot met een sublieme pass. Lausdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Franceschinel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franceschinel krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Migliaccio trapt de bal weg. Bignamini is nu in balbezit. Bignamini probeert naar een medespeler te passen. Tarchiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarchiani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciofetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Lausdei met de inworp. Tarchiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pessot ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pessot naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tarchiani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tarchiani neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TiStuproLaPorta - Montaurei 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TiStuproLaPorta 49%, Montaurei 51%.
TiStuproLaPorta - Montaurei 1:0

46e minuut.
Frisanco heeft problemen om de bal te vangen. Tarchiani is nu in balbezit. Dimino rent richting de bal. Tarchiani onderschept slim de pass. Tarchiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Caminada bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminada geeft de bal voor. Daar is Lausdei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petralito bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TiStuproLaPorta - Montaurei 2:0

68e minuut.
Tarchiani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorbo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Caminada onderschept slim de pass. Caminada met een sublieme pass. Petralito rent richting de bal. Daar is Sorbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fregosi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Decarolis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TiStuproLaPorta 44%, Montaurei 56%.
TiStuproLaPorta - Montaurei 2:0