Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blasco TiStuproLaPorta
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Caminada bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandro verovert de bal door een tackle van achteren. Calandro speelt de bal door. Di Pasquo is nu in balbezit. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nones is nu in balbezit. Caminada geeft een lange en hoge pass. Petralito heeft problemen om de bal te vangen. Tarchiani rent richting de bal. Tarchiani draait met de bal, schiet en ... Frasnedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zema verovert de bal door een tackle van achteren. Zema geeft een hoge lob. Daar is Arisci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petralito bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pinna probeert de bal met de borst te controleren. Di Pasquo verovert de bal door een tackle van achteren. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquo is nu in balbezit. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - TiStuproLaPorta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasco 58%, TiStuproLaPorta 42%.
Blasco - TiStuproLaPorta 1:0

54e minuut.
Italiano kopt de bal weg. Di Pasquo is nu in balbezit. Belluzzo is nu in balbezit. Di Pasquo is nu in balbezit. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bignamini rent richting de bal. Fanetti onderschept slim de pass. Fanetti met een sublieme pass. Di Pasquo is nu in balbezit. Di Pasquo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Anselmi rent richting de bal. Tarchiani rent richting de bal. Anselmi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anselmi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasco 49%, TiStuproLaPorta 51%.
Blasco - TiStuproLaPorta 1:0