Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A nesciri i soddi roma club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.8 gemiddelde waardering 17
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Fusti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biscegli met een snelle inworp. Scordo rent richting de bal. Catzeddu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
A nesciri i soddi - roma club 0:1

24e minuut.
Berrettoni geeft de bal voor. Deravignone heeft problemen om de bal te vangen. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A nesciri i soddi - roma club 1:1

45e minuut.
Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello haalt uit met een fantastische trap. Daar is Deravignone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A nesciri i soddi 47%, roma club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A nesciri i soddi - roma club 1:1

54e minuut.
Varischetti met een snelle inworp. Catzeddu heeft problemen om de bal te vangen. Catzeddu passt de bal in één keer door. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Scordo probeert naar een medespeler te passen. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani speelt de bal door. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Biscegli rent richting de bal. Biscegli passt de bal in één keer door. Pratali is nu in balbezit. Pratali schiet op doel. Spreafichi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A nesciri i soddi - roma club 1:2

78e minuut.
Zamparese bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamparese met een sublieme pass. Catzeddu rent richting de bal. Burdello verovert de bal door een tackle van achteren. Burdello haalt uit met een fantastische trap. Mezzadroli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A nesciri i soddi 46%, roma club 54%.
A nesciri i soddi - roma club 1:2