Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lokomotiv Foxes FC Morlupo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Raneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nespoli rent richting de bal. Ferrone rent richting de bal. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gulinati speelt de bal door. Corpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzero onderschept slim de pass. Nespoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nespoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zazzero met een snelle inworp. Daar is Pallini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallini met een sublieme pass. Daar is Tuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuti draait met de bal, schiet en ... Santoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Qualizza trapt de bal weg van het doel. Ferrone heeft problemen om de bal te vangen. Ferrone geeft een lange en hoge pass. Tuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lokomotiv Foxes 54%, FC Morlupo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Lokomotiv Foxes - FC Morlupo 0:0

55e minuut.
Balfano verovert de bal door een tackle van achteren. Balfano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Qualizza de bal. Tuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Zazzero met een sublieme pass. Preiano rent richting de bal. Tuti rent richting de bal. Tuti draait met de bal, schiet en ... Santoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lokomotiv Foxes - FC Morlupo 0:1

77e minuut.
Pallini rent richting de bal. Gulinati maakt een afschuwelijke overtreding. Pallini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pallini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inworp. Fulcon met een snelle inworp. Gulinati heeft problemen om de bal te vangen. Gulinati geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tuti verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Banfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuti rent richting de bal. Banfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ferrone is nu in balbezit. Quattrini rent richting de bal. Quattrini met een sublieme pass. Corpi is nu in balbezit. Corpi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lokomotiv Foxes 51%, FC Morlupo 49%.
Fc Lokomotiv Foxes - FC Morlupo 0:1