Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montaurei Bozar Games
Normal Tactiek SM64
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 24.7
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Bonaduce trapt de bal weg van het doel. Wyciszkiewicz kopt de bal weg. Turchi heeft problemen om de bal te vangen. Ronco rent richting de bal. Ronco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montaurei - Bozar Games 0:1

18e minuut.
Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz passt de bal met de wreef. Ronco is nu in balbezit. Ronco schiet op doel. Franceschinel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonaduce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Vedelago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mentone rent richting de bal. Mentone geeft een lange en hoge pass. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco haalt uit met een fantastische trap. Bonaduce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montaurei 69%, Bozar Games 31%.
Montaurei - Bozar Games 0:1

47e minuut.
Ronco rent richting de bal. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz passt de bal in één keer door. Piórko rent richting de bal. Piórko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz passt de bal in één keer door. Ronco is nu in balbezit. Ronco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Bonaduce trapt de bal weg van het doel. Wyciszkiewicz speelt de bal door. Daar is Turchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piórko onderschept slim de pass. Piórko schiet op doel. Bonaduce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Laret met een sublieme pass. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz passt de bal met de wreef. Ronco rent richting de bal. Ronco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montaurei - Bozar Games 0:2

79e minuut.
Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi is nu in balbezit. Piórko onderschept slim de pass. Piórko draait met de bal, schiet en ... Bonaduce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Piórko rent richting de bal. Piórko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montaurei - Bozar Games 0:3

82e minuut.
Drăguş onderschept slim de pass. Drăguş passt de bal zonder na te denken. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montaurei 75%, Bozar Games 25%.
Montaurei - Bozar Games 0:3