Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozar Games Montaurei
SM64 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 17
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Piórko de bal onder controle te krijgen. Ronco is nu in balbezit. Dimino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco verovert de bal door een tackle van achteren. Ronco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - Montaurei 1:0

12e minuut.
Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Piórko rent richting de bal. Piórko draait met de bal, schiet en ... Bonaduce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - Montaurei 2:0

20e minuut.
Gaggiola passt de bal met de wreef. Aclan rent richting de bal. Baruffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomio is nu in balbezit. Tomio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gaggiola rent richting de bal. Gaggiola met een sublieme pass. Ronco kan de bal niet met de borst controleren. Ronco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fregosi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - Montaurei 3:0

42e minuut.
Moccia rent richting de bal. Moccia geeft de bal voor. Gaggiola kan de bal niet met de borst controleren. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - Montaurei 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozar Games 37%, Montaurei 63%.
Bozar Games - Montaurei 4:0

47e minuut.
Turchi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mentone met de inworp. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonaduce trapt de bal weg van het doel. Drăguş kopt de bal weg. Ronco rent richting de bal. Ronco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mentone speelt de bal door. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ronco rent richting de bal. Ronco haalt uit met een fantastische trap. Bonaduce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Wyciszkiewicz speelt de bal door. Mentone bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz geeft een hoge lob. Ronco rent richting de bal. Ronco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bonaduce met een harde bal richting middenveld. Drăguş kopt de bal weg. Klungelig pakt Ronco de bal. Piórko is nu in balbezit. Piórko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozar Games - Montaurei 5:0

74e minuut.
Dimino is nu in balbezit. Wyciszkiewicz onderschept slim de pass. Wyciszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco schiet op doel. Bonaduce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rundeddu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dimino de bal. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Piórko is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dimino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mentone met een snelle inworp. Klungelig pakt Ronco de bal. Ronco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mentone kopt de bal weg. Wyciszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wyciszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ronco rent richting de bal. Ronco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bonaduce trapt de bal weg. Vedelago kopt de bal weg. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko onderschept slim de pass. Piórko passt de bal met de wreef. Bonaduce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozar Games 26%, Montaurei 74%.
Bozar Games - Montaurei 5:0