Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blasco A nesciri i soddi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


37e minuut.
Anselmi verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchiceto verovert de bal door een tackle van achteren. Nogaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiceto is nu in balbezit. Ricchiceto haalt uit met een fantastische trap. Frasnedi bokst de bal weg.

38e minuut.
Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandro verovert de bal door een tackle van achteren. Calandro met een sublieme pass. Messi is nu in balbezit. Messi draait met de bal, schiet en ... Spreafichi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Bosisio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blasco - A nesciri i soddi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasco 66%, A nesciri i soddi 34%.
Blasco - A nesciri i soddi 1:0

48e minuut.
Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Anselmi verovert de bal door een tackle van achteren. Anselmi speelt de bal door. Di Pasquo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Anselmi onderschept slim de pass. Anselmi geeft de bal voor. Cafiero kopt de bal weg. Daar is Messi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ricchiceto is nu in balbezit. Fanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanetti probeert naar een medespeler te passen. Di Pasquo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquo schiet op doel. Spreafichi bokst de bal weg.

69e minuut.
Anselmi is nu in balbezit. Ricchiceto onderschept slim de pass. Ricchiceto speelt de bal door. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Calandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandro passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Nogaro de bal onder controle te krijgen. Burdello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fanetti rent richting de bal. Berrettoni onderschept slim de pass. Berrettoni met een sublieme pass. Burdello is nu in balbezit. Burdello draait met de bal, schiet en ... Frasnedi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blasco 46%, A nesciri i soddi 54%.
Blasco - A nesciri i soddi 1:0