Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TiStuproLaPorta roma club
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Inworp. Lausdei met de inworp. Tarchiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarchiani draait met de bal, schiet en ... Balloni onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Caglio is nu in balbezit. Caglio passt de bal in één keer door. Deravignone is nu in balbezit. Petralito rent richting de bal. Petralito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Migliaccio speelt de bal door. Albis kopt de bal weg. Belluzzo probeert de bal aan de voet te houden. Biscegli rent richting de bal. Biscegli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Belluzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caglio is nu in balbezit. Scordo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scordo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Tarchiani passt de bal met de wreef. Lausdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Albis begaat een overtreding. Albis krijgt een gele kaart. Lausdei raakt geblesseerd tijdens het duel. Caglio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mezzadroli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TiStuproLaPorta 41%, roma club 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TiStuproLaPorta - roma club 0:0

51e minuut.
Tarchiani speelt de bal door. Caglio heeft problemen om de bal te vangen. Caglio speelt de bal door. Petralito is nu in balbezit. Petralito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TiStuproLaPorta - roma club 1:0

79e minuut.
Oppini kopt de bal weg. Luongo rent richting de bal. Caglio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caglio krijgt een gele kaart. Luongo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Luongo kan niet meer verder spelen. Pratali komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Oppini geeft een hoge lob. Daar is Pinna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratali rent richting de bal. Klungelig pakt Pratali de bal. Pratali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TiStuproLaPorta 50%, roma club 50%.
TiStuproLaPorta - roma club 1:0