Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roma club TiStuproLaPorta
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Deravignone geeft de bal voor. Bignamini kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarchiani de bal. Petralito bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralito haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Crivelli onderschept slim de pass. Crivelli passt de bal in één keer door. Pelis met een sublieme pass. Pratali rent richting de bal. Pratali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tarchiani geeft een lange en hoge pass. Varischetti is nu in balbezit. Caminada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caminada krijgt een gele kaart. Varischetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Varischetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinna heeft problemen om de bal te vangen. Pratali rent richting de bal. Pratali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pelis kopt de bal weg. Daar is Scordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polidoro is nu in balbezit. Pratali onderschept slim de pass. Pratali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Caglio geeft de bal voor. Inworp. Biscegli met een snelle inworp. Scordo rent richting de bal. Scordo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caminada is nu in balbezit. Caminada passt de bal in één keer door. Tarchiani rent richting de bal. Tarchiani schiet op doel. Mezzadroli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma club 54%, TiStuproLaPorta 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roma club - TiStuproLaPorta 0:0

50e minuut.
Belluzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelis passt de bal met de wreef. Tarchiani is nu in balbezit. Tarchiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lausdei is nu in balbezit. Oppini verovert de bal door een tackle van achteren. Tarchiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarchiani krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Varischetti onderschept slim de pass. Varischetti probeert naar een medespeler te passen. Pelis is nu in balbezit. Tarchiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarchiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Biscegli geeft de bal voor. Parolaro is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Polidoro ... Strafschop! Parolaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Scordo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
roma club - TiStuproLaPorta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma club 57%, TiStuproLaPorta 43%.
roma club - TiStuproLaPorta 1:0