Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Fc leopoldo
343 Tactiek tutti all`attacc
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 21.6
matig Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Pasieczny is nu in balbezit. Pideci verovert de bal door een tackle van achteren. Pideci met een sublieme pass. Seppälä is nu in balbezit. Seppälä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Canizalez geeft de bal voor. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek maakt een afschuwelijke overtreding. Samek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gatner verovert de bal door een tackle van achteren. Gatner speelt de bal door. Paquet heeft problemen om de bal te vangen. Sichieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichieri schiet op doel. Caramaschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seppälä is nu in balbezit. Seppälä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Fc - leopoldo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Fc 50%, leopoldo 50%.
Borgorosso Fc - leopoldo 0:1

47e minuut.
Pideci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mingardo de bal. Mingardo speelt de bal door. Sichieri is nu in balbezit. Sichieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Fc - leopoldo 0:2

53e minuut.
Ersev probeert naar een medespeler te passen. Gatner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo haalt uit met een fantastische trap. Caramaschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Seppälä rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Fc - leopoldo 0:3

61e minuut.
Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Məşədi is nu in balbezit. Məşədi geeft een lange en hoge pass. Sichieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichieri haalt uit met een fantastische trap. Caramaschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Demagistris bereikt de bal nog maar net als eerste. Demagistris speelt de bal door. Sichieri is nu in balbezit. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Fc 51%, leopoldo 49%.
Borgorosso Fc - leopoldo 0:3