Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pellaria Borgorosso Fc
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Daar is Caccioppini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakwas rent richting de bal. Zakwas passt de bal zonder na te denken. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pellaria - Borgorosso Fc 0:1

26e minuut.
Licinio onderschept slim de pass. Licinio geeft de bal voor. Repossi kopt de bal weg. Pozzetto is nu in balbezit. Pozzetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Repossi probeert naar een medespeler te passen. Scalcione bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalcione speelt de bal door. Daar is Pozzetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozzetto schiet op doel. Caramaschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Licinio rent richting de bal. Zakwas onderschept slim de pass. Zakwas probeert naar een medespeler te passen. Tardivo is nu in balbezit. Tardivo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pellaria - Borgorosso Fc 0:2

38e minuut.
Paquet passt de bal zonder na te denken. Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatner passt de bal met de wreef. Daar is Tardivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tardivo schiet op doel. Del Basso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zakwas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatner probeert naar een medespeler te passen. Tardivo rent richting de bal. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pellaria 55%, Borgorosso Fc 45%.
FC Pellaria - Borgorosso Fc 0:2

66e minuut.
Zakwas met een sublieme pass. Kádár heeft problemen om de bal te vangen. Kádár speelt de bal door. Gatner geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pellaria - Borgorosso Fc 0:3

72e minuut.
Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatner passt de bal in één keer door. Tardivo rent richting de bal. Tardivo haalt uit met een fantastische trap. Del Basso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pellaria - Borgorosso Fc 0:4

75e minuut.
Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay rent richting de bal. Tardivo rent richting de bal. Atalay is nu in balbezit. Atalay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gatner is nu in balbezit. Gatner probeert naar een medespeler te passen. Caccioppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakwas verovert de bal door een tackle van achteren. Zakwas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gatner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cursio de bal. Atalay is nu in balbezit. Kádár rent richting de bal. Kádár speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tardivo is nu in balbezit. Tardivo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pellaria 65%, Borgorosso Fc 35%.
FC Pellaria - Borgorosso Fc 0:4