Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club 1919 U.S. Virtus Casacelle 2005
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Viano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viano geeft de bal voor. Niola rent richting de bal. Cicero verovert de bal door een tackle van achteren. Cicero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - U.S. Virtus Casacelle 2005 1:0

22e minuut.
Cagol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero verovert de bal door een tackle van achteren. Niola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero is nu in balbezit. Cicero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Loberto trapt de bal weg van het doel. Musu is nu in balbezit. Musu probeert naar een medespeler te passen. Foschiatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foschiatti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Foschiatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cagol zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cagol moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cagol schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Musu kopt de bal weg. Foschiatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi begaat een overtreding. Redondi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Musu probeert naar een medespeler te passen. Cicero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero passt de bal met de wreef. Foschiatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foschiatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Davico trapt de bal weg van het doel. Giuntini rent richting de bal. Giuntini met een sublieme pass. De Filippo rent richting de bal. De Filippo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Niola is nu in balbezit. Niola geeft de bal voor. Fappani bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piangerelli passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Masciarelli passt de bal met de wreef. Fago bereikt de bal nog maar net als eerste. Fago passt de bal met de wreef. Foschiatti is nu in balbezit. Foschiatti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 1919 43%, U.S. Virtus Casacelle 2005 57%.
Borgorosso Football Club 1919 - U.S. Virtus Casacelle 2005 1:0

76e minuut.
Velardi met een snelle inworp. Cicero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero speelt de bal door. Foschiatti is nu in balbezit. Foschiatti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Piangerelli kopt de bal weg. Giuntini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuntini speelt de bal door. De Filippo rent richting de bal. De Filippo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Redondi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Velardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cicero rent richting de bal. Cicero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 1919 55%, U.S. Virtus Casacelle 2005 45%.
Borgorosso Football Club 1919 - U.S. Virtus Casacelle 2005 1:0