Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Fc Margiotto Vikings
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Pecchi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paquet met een snelle inworp. Kádár is nu in balbezit. Kádár speelt de bal door. Paal!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zakwas neemt de hoekschop. Daar is Petrazzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atalay is nu in balbezit. Atalay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tardivo de bal. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Atalay de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Fc - Margiotto Vikings 1:0

6e minuut.
Vittori passt de bal met de wreef. Zakwas is nu in balbezit. Zakwas met een sublieme pass. Klungelig pakt Tardivo de bal. Tardivo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Fc - Margiotto Vikings 2:0

18e minuut.
Gatner heeft problemen om de bal te vangen. Gatner passt de bal in één keer door. Lavagno rent richting de bal. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Petrazzoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santacroce rent richting de bal. Paquet begaat een overtreding. Paquet krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Caramaschi trapt de bal weg. Storace kopt de bal weg. Daar is Clerico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Atalay controleert de bal met de borst. Berruto speelt de bal door. Gatner met een sublieme pass. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo haalt uit met een fantastische trap. Palmiotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Fc 35%, Margiotto Vikings 65%.
Borgorosso Fc - Margiotto Vikings 2:0

48e minuut.
Atalay rent richting de bal. Gatner rent richting de bal. Gatner geeft een lange en hoge pass. Paquet is nu in balbezit. Paquet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zakwas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tardivo de bal. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Fc - Margiotto Vikings 3:0

52e minuut.
Paquet geeft de bal voor. Berruto is nu in balbezit. Berruto probeert naar een medespeler te passen. Zakwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakwas geeft de bal voor. Palmiotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Fc - Margiotto Vikings 4:0

55e minuut.
Berruto controleert de bal met de borst. Kádár rent richting de bal. Berruto begaat een overtreding. Berruto krijgt een gele kaart. Kádár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atalay rent richting de bal. Atalay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Clerico bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgenti is nu in balbezit. Girgenti passt de bal met de wreef. Falqui rent richting de bal. Falqui geeft de bal voor. Caramaschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Fc - Margiotto Vikings 4:1

67e minuut.
Sgaramella speelt de bal door. Gaiga rent richting de bal. Girgenti maakt een afschuwelijke overtreding. Gaiga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gaiga kan niet meer verder spelen. Beniamino komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sgaramella speelt de bal door. Atalay rent richting de bal. Storace begaat een overtreding. Storace krijgt een gele kaart. Atalay raakt geblesseerd tijdens het duel. Beniamino met een snel genomen vrije trap. Palmiotta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Tardivo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Fc - Margiotto Vikings 5:1

74e minuut.
Daar is Vittori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tardivo is nu in balbezit. Tardivo passt de bal met de wreef. Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Fc 51%, Margiotto Vikings 49%.
Borgorosso Fc - Margiotto Vikings 5:1