Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Virtus Casacelle 2005 RonaldoChop
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Klungelig pakt Palmas de bal. Palmas probeert naar een medespeler te passen. Niola is nu in balbezit. Palmas onderschept slim de pass. Palmas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cardinali onderschept slim de pass. Cardinali geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Moioli de bal onder controle te krijgen. Giuntini rent richting de bal. Giuntini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Fontaneto geeft de bal voor. Menoni onderschept slim de pass. Vitelli speelt de bal door. Carpita rent richting de bal. Carpita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - RonaldoChop 0:1

16e minuut.
Menoni geeft een hoge lob. Todero rent richting de bal. Todero geeft de bal voor. De Filippo rent richting de bal. De Filippo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - RonaldoChop 1:1

22e minuut.
Redondi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vitelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palmas rent richting de bal. Palmas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Carpita bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpita schiet op doel. Loberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Davico de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - RonaldoChop 1:2

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontaneto met een snelle inworp. Niola rent richting de bal. Palmas onderschept slim de pass. Palmas haalt uit met een fantastische trap. Loberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Davico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - RonaldoChop 1:3

30e minuut.
Campolungo geeft de bal voor. Davico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carpita is nu in balbezit. Carpita draait met de bal, schiet en ... Loberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Palmas passt de bal zonder na te denken. Piangerelli is nu in balbezit. Campolungo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campolungo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Virtus Casacelle 2005 55%, RonaldoChop 45%.
U.S. Virtus Casacelle 2005 - RonaldoChop 1:3

46e minuut.
Palmas met een sublieme pass. Daar is Carpita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippo is nu in balbezit. De Filippo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Giuntini bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippo is nu in balbezit. Giuntini rent richting de bal. De Filippo is nu in balbezit. De Filippo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - RonaldoChop 2:3

49e minuut.
Carpita passt de bal met de wreef. Inworp. Cardinali met een snelle inworp. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pistonio met een harde bal richting middenveld. Palmas rent richting de bal. Palmas passt de bal zonder na te denken. Carpita rent richting de bal. Carpita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Moioli onderschept slim de pass. Moioli passt de bal met de wreef. Palmas rent richting de bal. Palmas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Niola de bal onder controle te krijgen. Loberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Galantino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palmas de bal. Palmas probeert naar een medespeler te passen. Carpita is nu in balbezit. Carpita haalt uit met een fantastische trap. Loberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Virtus Casacelle 2005 45%, RonaldoChop 55%.
U.S. Virtus Casacelle 2005 - RonaldoChop 2:3