Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club 1919 Cetonz
Normal Tactiek tutti dietro
48% Balbezit 52%
16% Spel op eigen helft 84%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 23.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Marchesi met een sublieme pass. Velardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardi met een sublieme pass. Musu is nu in balbezit. Musu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Musu rent richting de bal. Musu speelt de bal door. Foschiatti rent richting de bal. Foschiatti schiet op doel. Klungelig pakt Stanboglis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - Cetonz 1:0

29e minuut.
Musu kopt de bal weg. Velardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardi probeert naar een medespeler te passen. Foschiatti rent richting de bal. Foschiatti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Parzani geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Curiale de bal onder controle te krijgen. Foschiatti begaat een overtreding. Foschiatti krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cicero rent richting de bal. Cicero geeft een hoge lob. Daar is Velardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlandino bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Velardi met een snelle inworp. Cicero rent richting de bal. Curiale is nu in balbezit. Curiale passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Martuccio onderschept slim de pass. Martuccio speelt de bal door. Daar is Curiale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foschiatti rent richting de bal. Foschiatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - Cetonz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 1919 11%, Cetonz 89%.
Borgorosso Football Club 1919 - Cetonz 2:0

46e minuut.
Galande geeft een hoge lob. Stanboglis is nu in balbezit. Foschiatti onderschept slim de pass. Foschiatti draait met de bal, schiet en ... Daar is Martuccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Velardi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. La Gamba trapt de bal weg. Cicero rent richting de bal. Cicero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - Cetonz 3:0

73e minuut.
Musu met een sublieme pass. Viano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanboglis verovert de bal door een tackle van achteren. Stanboglis haalt uit met een fantastische trap. Masciarelli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Curiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiale speelt de bal door. Stanboglis is nu in balbezit. Cicero is nu in balbezit. Cicero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 1919 21%, Cetonz 79%.
Borgorosso Football Club 1919 - Cetonz 3:0