Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grottaglie Calcio Borgorosso Fc
Normal Tactiek 343
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Paquet geeft een hoge lob. Kádár kopt de bal weg. Klungelig pakt Calatabiano de bal. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gadda onderschept slim de pass. Gadda passt de bal in één keer door. Fornero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grottaglie Calcio - Borgorosso Fc 1:0

10e minuut.
Latufara geeft een hoge lob. Inworp. Zakwas met een snelle inworp. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gatner speelt de bal door. Zakwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakwas geeft een lange en hoge pass. Tardivo kan de bal niet met de borst controleren. Tardivo schiet op doel. Bacci bokst de bal weg.

13e minuut.
Torquato verovert de bal door een tackle van achteren. Torquato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pasieczny de bal. Fornero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zakwas passt de bal zonder na te denken. Scopelliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny rent richting de bal. Scopelliti onderschept slim de pass. Scopelliti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grottaglie Calcio - Borgorosso Fc 2:0

29e minuut.
Tardivo probeert naar een medespeler te passen. Atalay heeft problemen om de bal te vangen. Scopelliti verovert de bal door een tackle van achteren. Scopelliti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kádár onderschept slim de pass. Gatner is nu in balbezit. Gatner speelt de bal door. Tardivo rent richting de bal. Tardivo schiet op doel. Bacci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Chiarini rent richting de bal. Zakwas onderschept slim de pass. Zakwas met een sublieme pass. Acierno is nu in balbezit. Acierno geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grottaglie Calcio 55%, Borgorosso Fc 45%.
Grottaglie Calcio - Borgorosso Fc 2:0

49e minuut.
Tardivo rent richting de bal. Tardivo draait met de bal, schiet en ... Testorio probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paquet neemt de hoekschop. Bacci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Grottaglie Calcio - Borgorosso Fc 2:1

50e minuut.
Demagistris kopt de bal weg. Zakwas met een sublieme pass. Kádár rent richting de bal. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gatner verovert de bal door een tackle van achteren. Gatner speelt de bal door. Testorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo verovert de bal door een tackle van achteren. Tardivo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ramaioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calatabiano is nu in balbezit. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatabiano onderschept slim de pass. Calatabiano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bacci trapt de bal weg. Gatner kopt de bal weg. Tardivo kan de bal niet met de borst controleren. Tardivo haalt uit met een fantastische trap. Bacci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paquet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Tardivo de bal. Tardivo haalt uit met een fantastische trap. Bacci bokst de bal weg.

76e minuut.
Zakwas is nu in balbezit. Zakwas geeft de bal voor. Latufara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo onderschept slim de pass. Tardivo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay schiet op doel. Bacci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grottaglie Calcio - Borgorosso Fc 2:2

78e minuut.
Scopelliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Gatner met een sublieme pass. Tardivo rent richting de bal. Tardivo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zakwas geeft de bal voor. Gatner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gatner met een sublieme pass. Tardivo is nu in balbezit. Tardivo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Latufara onderschept slim de pass. Latufara probeert naar een medespeler te passen. Acierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grottaglie Calcio 60%, Borgorosso Fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grottaglie Calcio - Borgorosso Fc 2:2