Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leopoldo NonConforme
tutti all`attacc Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
24.7 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä geeft een lange en hoge pass. Sichieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo rent richting de bal. Mingardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ersev heeft problemen om de bal te vangen. Ersev met een sublieme pass. Molino bereikt de bal nog maar net als eerste. Molino draait met de bal, schiet en ... Abreu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - NonConforme 0:1

12e minuut.
Sichieri is nu in balbezit. Lopardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sichieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Ersev met een snel genomen vrije trap. Mingardo springt en kopt de bal. Brovedan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Cittadini de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zanutto speelt de bal door. Grada controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Studzinski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mingardo is nu in balbezit. Mingardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lopardo met de inworp. Gasperoni is nu in balbezit. Pideci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pideci krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pideci geeft de bal voor. Sichieri rent richting de bal. Sichieri geeft de bal voor. Seppälä is nu in balbezit. Seppälä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gasperoni probeert de bal aan de voet te houden. Pideci rent richting de bal. Gasperoni maakt een afschuwelijke overtreding. Gasperoni krijgt een gele kaart. Pideci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pideci kan niet meer verder spelen. Peroni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leopoldo 38%, NonConforme 62%.
leopoldo - NonConforme 0:1

55e minuut.
Peroni met een snelle inworp. Ersev is nu in balbezit. Ersev probeert naar een medespeler te passen. Sichieri is nu in balbezit. Sichieri schiet op doel. Brovedan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Peroni onderschept slim de pass. Peroni geeft een hoge lob. Mingardo kopt de bal weg. Sichieri rent richting de bal. Sichieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Moschin met een sublieme pass. Peroni is nu in balbezit. Peroni passt de bal met de wreef. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leopoldo - NonConforme 1:1

76e minuut.
Ficini geeft een hoge lob. Canizalez is nu in balbezit. Molino verovert de bal door een tackle van achteren. Molino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sichieri heeft problemen om de bal te vangen. Peroni is nu in balbezit. Peroni probeert naar een medespeler te passen. Sichieri is nu in balbezit. Sichieri haalt uit met een fantastische trap. Brovedan bokst de bal weg. Cittadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cittadini geeft een hoge lob. Studzinski controleert de bal met de borst. Studzinski geeft een hoge lob. Seppälä krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Peroni onderschept slim de pass. Peroni geeft een hoge lob. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä is nu in balbezit. Seppälä draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Montanini met een harde bal richting middenveld. Daar is Lopardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopardo geeft een lange en hoge pass. Seppälä is nu in balbezit. Seppälä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - NonConforme 2:1

84e minuut.
Peroni is nu in balbezit. Peroni passt de bal met de wreef. Sichieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichieri haalt uit met een fantastische trap. Brovedan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - NonConforme 3:1

88e minuut.
Ersev heeft problemen om de bal te vangen. Peroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroni passt de bal in één keer door. Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sichieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leopoldo 23%, NonConforme 77%.
leopoldo - NonConforme 3:1