Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club 1919 RonaldoChop
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Campolungo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cicero rent richting de bal. Foschiatti rent richting de bal. Cicero is nu in balbezit. Cicero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - RonaldoChop 1:0

18e minuut.
Moioli is nu in balbezit. Cicero onderschept slim de pass. Cicero probeert naar een medespeler te passen. Foschiatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foschiatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - RonaldoChop 2:0

22e minuut.
Moioli geeft de bal voor. Masciarelli rent richting de bal. Fago bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas is nu in balbezit. Palmas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ignazi verovert de bal door een tackle van achteren. Ignazi passt de bal met de wreef. Carpita bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas draait met de bal, schiet en ... Bertacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - RonaldoChop 2:1

37e minuut.
Fontaneto met een sublieme pass. Klungelig pakt Palmas de bal. Carpita bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas rent richting de bal. Palmas haalt uit met een fantastische trap. Bertacchi bokst de bal weg.

44e minuut.
Fago is nu in balbezit. Campolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fago krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 1919 52%, RonaldoChop 48%.
Borgorosso Football Club 1919 - RonaldoChop 2:1

62e minuut.
Campolungo passt de bal in één keer door. Palmas rent richting de bal. Palmas speelt de bal door. Carpita bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Moioli de bal onder controle te krijgen. Foschiatti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moioli. Moioli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 1919 44%, RonaldoChop 56%.
Borgorosso Football Club 1919 - RonaldoChop 2:1