Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RonaldoChop Borgorosso Football Club 1919
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Fontaneto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneto passt de bal in één keer door. Mallica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carpita bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Musu is nu in balbezit. Palmas verovert de bal door een tackle van achteren. Palmas probeert naar een medespeler te passen. Carpita rent richting de bal. Carpita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fontaneto passt de bal in één keer door. Fago rent richting de bal. Fago probeert naar een medespeler te passen. Foschiatti is nu in balbezit. Foschiatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RonaldoChop - Borgorosso Football Club 1919 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RonaldoChop 55%, Borgorosso Football Club 1919 45%.
RonaldoChop - Borgorosso Football Club 1919 0:1

48e minuut.
Marchesi onderschept slim de pass. Marchesi speelt de bal door. Foschiatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foschiatti schiet op doel. Galeni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RonaldoChop - Borgorosso Football Club 1919 0:2

53e minuut.
Ignazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero verovert de bal door een tackle van achteren. Cicero passt de bal in één keer door. Velardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fontaneto heeft problemen om de bal te vangen. Palmas rent richting de bal. Palmas probeert naar een medespeler te passen. Carpita rent richting de bal. Carpita draait met de bal, schiet en ... Bertacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Pistonio geeft een hoge lob. Inworp. Velardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cicero de bal. Cicero geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
RonaldoChop - Borgorosso Football Club 1919 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RonaldoChop 62%, Borgorosso Football Club 1919 38%.
RonaldoChop - Borgorosso Football Club 1919 0:3