Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Virtus Casacelle 2005 leopoldo
433 Tactiek tutti all`attacc
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Ersev met een snelle inworp. Peroni rent richting de bal. Peroni probeert naar een medespeler te passen. Sichieri is nu in balbezit. Sichieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - leopoldo 0:1

14e minuut.
Peroni rent richting de bal. Cardinali verovert de bal door een tackle van achteren. Cardinali met een sublieme pass. Sichieri is nu in balbezit. Sichieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Redondi geeft een lange en hoge pass. Studzinski kopt de bal weg. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichieri rent richting de bal. Sichieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Canizalez onderschept slim de pass. Canizalez geeft de bal voor. Sichieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichieri schiet op doel. Loberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Virtus Casacelle 2005 60%, leopoldo 40%.
U.S. Virtus Casacelle 2005 - leopoldo 0:1

46e minuut.
Bundyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Galantino onderschept slim de pass. Bundyra is nu in balbezit. Galantino verovert de bal door een tackle van achteren. Galantino geeft de bal voor. Abreu bokst de bal weg. Məşədi heeft problemen om de bal te vangen. Giuntini rent richting de bal. Ersev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ersev krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Bundyra onderschept slim de pass. Bundyra geeft een hoge lob. Seppälä is nu in balbezit. Seppälä schiet op doel. Loberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Redondi is nu in balbezit. Redondi geeft de bal voor. Ersev kopt de bal weg. Seppälä is nu in balbezit. Seppälä haalt uit met een fantastische trap. Loberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Peroni verovert de bal door een tackle van achteren. Peroni met een sublieme pass. Mingardo is nu in balbezit. Sichieri is nu in balbezit. Sichieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Peroni onderschept slim de pass. Peroni geeft de bal voor. Davico kopt de bal weg. Sichieri is nu in balbezit. Sichieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Virtus Casacelle 2005 60%, leopoldo 40%.
U.S. Virtus Casacelle 2005 - leopoldo 0:1