Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RonaldoChop Grottaglie Calcio
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Moioli probeert naar een medespeler te passen. Fontaneto geeft een hoge lob. Palmas rent richting de bal. Palmas schiet op doel. Bacci probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Calatabiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpita rent richting de bal. Carpita passt de bal zonder na te denken. Palmas rent richting de bal. Palmas draait met de bal, schiet en ... Bacci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Acierno heeft problemen om de bal te vangen. Palmas is nu in balbezit. Acierno begaat een overtreding. Acierno krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Campolungo rent richting de bal. Fornero verovert de bal door een tackle van achteren. Pistonio rent richting de bal. Fornero onderschept slim de pass. Fornero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Calatabiano kopt de bal weg. Ignazi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiarini. Chiarini krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Palmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeus rent richting de bal. Meeus probeert naar een medespeler te passen. Carpita is nu in balbezit. Carpita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RonaldoChop - Grottaglie Calcio 1:0

29e minuut.
Chiarini met een sublieme pass. Palmas is nu in balbezit. Palmas passt de bal zonder na te denken. Carpita is nu in balbezit. Carpita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RonaldoChop 47%, Grottaglie Calcio 53%.
RonaldoChop - Grottaglie Calcio 1:0

48e minuut.
Fontaneto probeert naar een medespeler te passen. Carpita rent richting de bal. Palmas is nu in balbezit. Carpita is nu in balbezit. Carpita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RonaldoChop - Grottaglie Calcio 2:0

61e minuut.
Calatabiano is nu in balbezit. Campolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campolungo passt de bal zonder na te denken. Fornero is nu in balbezit. Fornero haalt uit met een fantastische trap. Galeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galeni met een sublieme pass. Palmas kopt de bal weg. Testorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carpita bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Torquato geeft een hoge lob. Daar is Gadda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadda probeert naar een medespeler te passen. Fornero rent richting de bal. Fornero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Torquato met een sublieme pass. Fornero heeft problemen om de bal te vangen. Fornero passt de bal in één keer door. Scopelliti rent richting de bal. Scopelliti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Galeni trapt de bal weg. Palmas kopt de bal weg. Testorio kan de bal niet met de borst controleren. Carpita verovert de bal door een tackle van achteren. Carpita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RonaldoChop 50%, Grottaglie Calcio 50%.
RonaldoChop - Grottaglie Calcio 2:0