Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Virtus Casacelle 2005 Borgorosso Fc
433 Tactiek 343
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gatner probeert naar een medespeler te passen. Cardinali rent richting de bal. Zakwas begaat een overtreding. Zakwas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Piangerelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatner rent richting de bal. Gatner passt de bal zonder na te denken. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De Filippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Demagistris bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippo rent richting de bal. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo passt de bal in één keer door. Atalay rent richting de bal. Atalay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Zakwas probeert naar een medespeler te passen. Gatner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niola de bal. Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay draait met de bal, schiet en ... Loberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tardivo is nu in balbezit. Tardivo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo passt de bal in één keer door. Cardinali rent richting de bal. Zakwas onderschept slim de pass. Zakwas geeft de bal voor. Loberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Cagol met een sublieme pass. Demagistris rent richting de bal. Demagistris met een sublieme pass. Atalay rent richting de bal. Atalay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - Borgorosso Fc 0:1

38e minuut.
Cagol verovert de bal door een tackle van achteren. Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatner passt de bal zonder na te denken. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Demagistris geeft een lange en hoge pass. Daar is Gatner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatner probeert naar een medespeler te passen. Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Virtus Casacelle 2005 69%, Borgorosso Fc 31%.
U.S. Virtus Casacelle 2005 - Borgorosso Fc 0:1

51e minuut.
Samek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardinali met een snelle inworp. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. Caramaschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Tardivo is nu in balbezit. Atalay is nu in balbezit. Tardivo is nu in balbezit. Atalay rent richting de bal. Atalay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - Borgorosso Fc 0:2

68e minuut.
Giuntini rent richting de bal. De Filippo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippo passt de bal zonder na te denken. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kádár rent richting de bal. Redondi onderschept slim de pass. Redondi geeft de bal voor. De Filippo is nu in balbezit. De Filippo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Virtus Casacelle 2005 55%, Borgorosso Fc 45%.
U.S. Virtus Casacelle 2005 - Borgorosso Fc 0:2