Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leopoldo Borgorosso Football Club 1919
tutti all`attacc Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Cicero is nu in balbezit. Məşədi rent richting de bal. Cicero verovert de bal door een tackle van achteren. Cicero schiet op doel. Abreu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - Borgorosso Football Club 1919 0:1

5e minuut.
Fago heeft problemen om de bal te vangen. Mingardo verovert de bal door een tackle van achteren. Sichieri rent richting de bal. Mingardo is nu in balbezit. Mingardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leopoldo - Borgorosso Football Club 1919 1:1

7e minuut.
Cicero rent richting de bal. Mingardo verovert de bal door een tackle van achteren. Mingardo passt de bal in één keer door. Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Canizalez kopt de bal weg. Mingardo probeert de bal aan de voet te houden. Sichieri is nu in balbezit. Sichieri haalt uit met een fantastische trap. Bertacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Canizalez kopt de bal weg. Peroni is nu in balbezit. Viano rent richting de bal. Peroni verovert de bal door een tackle van achteren. Peroni geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Foschiatti is nu in balbezit. Studzinski verovert de bal door een tackle van achteren. Studzinski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Seppälä de bal onder controle te krijgen. Seppälä geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cicero is nu in balbezit. Peroni verovert de bal door een tackle van achteren. Peroni probeert naar een medespeler te passen. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo draait met de bal, schiet en ... Bertacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Peroni passt de bal in één keer door. Viano heeft problemen om de bal te vangen. Sichieri probeert naar een medespeler te passen. Mingardo rent richting de bal. Mingardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bertacchi trapt de bal weg. Peroni rent richting de bal. Peroni geeft een lange en hoge pass. Sichieri rent richting de bal. Sichieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leopoldo 26%, Borgorosso Football Club 1919 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leopoldo - Borgorosso Football Club 1919 1:1

59e minuut.
Peroni is nu in balbezit. Peroni passt de bal zonder na te denken. Mingardo rent richting de bal. Mingardo draait met de bal, schiet en ... Bertacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - Borgorosso Football Club 1919 2:1

64e minuut.
Seppälä passt de bal zonder na te denken. Sichieri is nu in balbezit. Viano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viano krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Viano de bal. Peroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroni speelt de bal door. Daar is Mingardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Marchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroni verovert de bal door een tackle van achteren. Peroni probeert naar een medespeler te passen. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Peroni passt de bal in één keer door. Sichieri rent richting de bal. Sichieri passt de bal zonder na te denken. Mingardo heeft problemen om de bal te vangen. Mingardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fago passt de bal met de wreef. Marchesi rent richting de bal. Peroni begaat een overtreding. Peroni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leopoldo 37%, Borgorosso Football Club 1919 63%.
leopoldo - Borgorosso Football Club 1919 2:1