Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club 1919 leopoldo
Normal Tactiek tutti all`attacc
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten average
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cereghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersev is nu in balbezit. Albinati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albinati krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pideci geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Seppälä de bal onder controle te krijgen. Musu is nu in balbezit. Seppälä onderschept slim de pass. Seppälä geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Masciarelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sichieri rent richting de bal. Sichieri draait met de bal, schiet en ... Bertacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Mallica de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - leopoldo 0:1

15e minuut.
Foschiatti passt de bal zonder na te denken. Masciarelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Fappani de bal. Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä haalt uit met een fantastische trap. Bertacchi bokst de bal weg. Masciarelli is nu in balbezit. Sichieri onderschept slim de pass. Sichieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - leopoldo 0:2

18e minuut.
Abreu met een sublieme pass. Seppälä kopt de bal weg. Mingardo rent richting de bal. Mingardo haalt uit met een fantastische trap. Bertacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - leopoldo 0:3

20e minuut.
Albinati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Busisi komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Cereghini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velardi met een snelle inworp. Busisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Busisi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Seppälä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sichieri rent richting de bal. Sichieri passt de bal met de wreef. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - leopoldo 0:4

37e minuut.
Musu is nu in balbezit. Mingardo verovert de bal door een tackle van achteren. Mingardo passt de bal in één keer door. Seppälä rent richting de bal. Seppälä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä passt de bal in één keer door. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 1919 66%, leopoldo 34%.
Borgorosso Football Club 1919 - leopoldo 0:4

48e minuut.
Velardi speelt de bal door. Pideci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fago begaat een overtreding. Fago krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Fago onderschept slim de pass. Cereghini rent richting de bal. Fago begaat een overtreding. Fago krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Foschiatti onderschept slim de pass. Pideci met een sublieme pass. Foschiatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Bundyra geeft de bal voor. Pideci kopt de bal weg. Seppälä is nu in balbezit. Seppälä draait met de bal, schiet en ... Mallica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mingardo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - leopoldo 0:5

64e minuut.
Busisi probeert naar een medespeler te passen. Foschiatti is nu in balbezit. Met opzet legt Seppälä zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Seppälä naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo passt de bal in één keer door. Sichieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - leopoldo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 1919 54%, leopoldo 46%.
Borgorosso Football Club 1919 - leopoldo 0:6