Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NonConforme RonaldoChop
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ficini is nu in balbezit. Molino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficini is nu in balbezit. Ficini draait met de bal, schiet en ... Pistonio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Moschin verovert de bal door een tackle van achteren. Moschin passt de bal met de wreef. Ficini heeft problemen om de bal te vangen. Molino bereikt de bal nog maar net als eerste. Molino haalt uit met een fantastische trap. Galeni bokst de bal weg.

10e minuut.
Galeni trapt de bal weg. Moschin bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschin speelt de bal door. Ficini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fontaneto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palmas heeft problemen om de bal te vangen. Moschin rent richting de bal. Palmas onderschept slim de pass. Palmas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NonConforme 40%, RonaldoChop 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NonConforme - RonaldoChop 0:0

52e minuut.
Molino onderschept slim de pass. Ficini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficini passt de bal met de wreef. Molino bereikt de bal nog maar net als eerste. Molino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ignazi is nu in balbezit. Aroffu verovert de bal door een tackle van achteren. Aroffu probeert naar een medespeler te passen. Molino is nu in balbezit. Molino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pistonio trapt de bal weg van het doel. Moschin kopt de bal weg. Campolungo heeft problemen om de bal te vangen. Ficini is nu in balbezit. Ficini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NonConforme 41%, RonaldoChop 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NonConforme - RonaldoChop 0:0