Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RonaldoChop Margiotto Vikings
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Petrazzoli rent richting de bal. Petrazzoli met een sublieme pass. Inworp. Meeus met een snelle inworp. Fontaneto geeft de bal voor. Palmiotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Palmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas geeft een lange en hoge pass. Vitelli speelt de bal door. Carpita bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpita draait met de bal, schiet en ... Palmiotta bokst de bal weg. Carpita is nu in balbezit. Carpita schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RonaldoChop - Margiotto Vikings 1:0

12e minuut.
Berruto onderschept slim de pass. Berruto passt de bal in één keer door. Girgenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgenti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RonaldoChop - Margiotto Vikings 1:1

14e minuut.
Palmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas passt de bal zonder na te denken. Petrazzoli is nu in balbezit. Fontaneto verovert de bal door een tackle van achteren. Fontaneto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Campolungo verovert de bal door een tackle van achteren. Campolungo passt de bal met de wreef. Vittori is nu in balbezit. Girgenti is nu in balbezit. Girgenti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Palmas is nu in balbezit. Berruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpita onderschept slim de pass. Palmas is nu in balbezit. Palmas schiet op doel. Palmiotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Vitelli geeft de bal voor. Daar is Carpita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecchi is nu in balbezit. Carpita verovert de bal door een tackle van achteren. Carpita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Petrazzoli geeft een hoge lob. Inworp. Fontaneto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas geeft de bal voor. Palmiotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RonaldoChop 42%, Margiotto Vikings 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RonaldoChop - Margiotto Vikings 1:1

49e minuut.
Vittori rent richting de bal. Girgenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moioli verovert de bal door een tackle van achteren. Vittori is nu in balbezit. Vittori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Todero de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RonaldoChop - Margiotto Vikings 1:2

52e minuut.
Palmas probeert naar een medespeler te passen. Moioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Moioli passt de bal met de wreef. Palmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmas draait met de bal, schiet en ... Palmiotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Vitelli verovert de bal door een tackle van achteren. Vitelli geeft een hoge lob. Meeus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Girgenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgenti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RonaldoChop 59%, Margiotto Vikings 41%.
RonaldoChop - Margiotto Vikings 1:2