Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club 1919 NonConforme
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Gasperoni geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Musu de bal onder controle te krijgen. Molino bereikt de bal nog maar net als eerste. Molino haalt uit met een fantastische trap. Bertacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - NonConforme 0:1

10e minuut.
Ficini kopt de bal weg. Molino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fago verovert de bal door een tackle van achteren. Ficini verovert de bal door een tackle van achteren. Ficini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grada verovert de bal door een tackle van achteren. Grada met een sublieme pass. Ficini is nu in balbezit. Molino is nu in balbezit. Molino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gasperoni onderschept slim de pass. Gasperoni geeft de bal voor. Mallica is nu in balbezit. Molino verovert de bal door een tackle van achteren. Molino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bertacchi met een sublieme pass. Moschin kopt de bal weg. Paffumi probeert de bal aan de voet te houden. Grada rent richting de bal. Grada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fago rent richting de bal. Ficini verovert de bal door een tackle van achteren. Ficini geeft de bal voor. Molino rent richting de bal. Molino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Ficini rent richting de bal. Ficini geeft de bal voor. Daar is Paffumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molino rent richting de bal. Molino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club 1919 - NonConforme 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 1919 64%, NonConforme 36%.
Borgorosso Football Club 1919 - NonConforme 0:2

75e minuut.
Inworp. Velardi met de inworp. Gasperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicero onderschept slim de pass. Cicero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 1919 40%, NonConforme 60%.
Borgorosso Football Club 1919 - NonConforme 0:2