Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leopoldo RonaldoChop
tutti all`attacc Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
hopeless Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Abreu trapt de bal weg. Meeus kopt de bal weg. Fontaneto rent richting de bal. Fontaneto geeft een hoge lob. Studzinski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pideci geeft een lange en hoge pass. Sichieri kopt de bal weg. Mingardo is nu in balbezit. Mingardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - RonaldoChop 1:0

38e minuut.
Seppälä verovert de bal door een tackle van achteren. Seppälä speelt de bal door. Pistonio rent richting de bal. Sichieri verovert de bal door een tackle van achteren. Sichieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - RonaldoChop 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leopoldo 57%, RonaldoChop 43%.
leopoldo - RonaldoChop 2:0

52e minuut.
Doeltrap. Abreu trapt de bal weg van het doel. Seppälä kopt de bal weg. Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pideci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pideci geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Moioli de bal onder controle te krijgen. Sichieri is nu in balbezit. Sichieri geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mingardo de bal. Mingardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - RonaldoChop 3:0

74e minuut.
Fontaneto geeft een hoge lob. Sichieri is nu in balbezit. Sichieri met een sublieme pass. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä geeft de bal voor. Sichieri krijgt zijn hoofd ertegen. Galeni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - RonaldoChop 4:0

77e minuut.
Pideci geeft een hoge lob. Sichieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistonio rent richting de bal. Sichieri verovert de bal door een tackle van achteren. Sichieri schiet op doel. Galeni bokst de bal weg. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - RonaldoChop 5:0

80e minuut.
Fontaneto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palmas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canizalez. Canizalez krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sichieri kopt de bal weg. Mingardo rent richting de bal. Mingardo heeft problemen om de bal te vangen. Mingardo draait met de bal, schiet en ... Galeni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - RonaldoChop 6:0

84e minuut.
Moioli speelt de bal door. Palmas speelt de bal door. Mingardo is nu in balbezit. Mingardo haalt uit met een fantastische trap. Galeni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leopoldo - RonaldoChop 7:0

87e minuut.
Məşədi geeft een hoge lob. Sichieri rent richting de bal. Daar is Seppälä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingardo is nu in balbezit. Mingardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leopoldo 42%, RonaldoChop 58%.
leopoldo - RonaldoChop 7:0