Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NonConforme U.S. Virtus Casacelle 2005
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Piangerelli passt de bal met de wreef. Giuntini is nu in balbezit. Giuntini passt de bal zonder na te denken. De Filippo is nu in balbezit. De Filippo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Menoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperoni is nu in balbezit. Gasperoni probeert naar een medespeler te passen. Molino rent richting de bal. Molino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fogazzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aroffu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ficini geeft de bal voor. Davico heeft problemen om de bal te vangen. Loberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molino rent richting de bal. Molino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NonConforme - U.S. Virtus Casacelle 2005 1:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Redondi de bal onder controle te krijgen. Molino is nu in balbezit. Molino passt de bal zonder na te denken. Ficini rent richting de bal. Ficini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gasperoni is nu in balbezit. Menoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ficini rent richting de bal. Ficini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fogazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroffu verovert de bal door een tackle van achteren. Aroffu probeert naar een medespeler te passen. Ficini is nu in balbezit. Ficini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ficini onderschept slim de pass. Menoni verovert de bal door een tackle van achteren. Menoni geeft een lange en hoge pass. De Filippo rent richting de bal. De Filippo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Menoni is nu in balbezit. Moschin verovert de bal door een tackle van achteren. Ficini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NonConforme - U.S. Virtus Casacelle 2005 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NonConforme 42%, U.S. Virtus Casacelle 2005 58%.
NonConforme - U.S. Virtus Casacelle 2005 2:0

49e minuut.
Gasperoni rent richting de bal. Giuntini verovert de bal door een tackle van achteren. Giuntini speelt de bal door. De Filippo rent richting de bal. De Filippo draait met de bal, schiet en ... Brovedan bokst de bal weg.

70e minuut.
Redondi geeft een hoge lob. Inworp. Zanutto met een snelle inworp. Ficini speelt de bal door. Aroffu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aroffu zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NonConforme - U.S. Virtus Casacelle 2005 3:0

73e minuut.
Galantino geeft de bal voor. Zanutto met een sublieme pass. Niola rent richting de bal. Molino verovert de bal door een tackle van achteren. Molino draait met de bal, schiet en ... Loberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Fogazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Molino rent richting de bal. Molino haalt uit met een fantastische trap. Davico probeert de bal aan de voet te houden. Loberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NonConforme - U.S. Virtus Casacelle 2005 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NonConforme 44%, U.S. Virtus Casacelle 2005 56%.
NonConforme - U.S. Virtus Casacelle 2005 4:0