Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Virtus Casacelle 2005 NonConforme
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Grada bereikt de bal nog maar net als eerste. Grada geeft een lange en hoge pass. Molino is nu in balbezit. Molino haalt uit met een fantastische trap. Loberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - NonConforme 0:1

11e minuut.
Ficini onderschept slim de pass. Ficini geeft een lange en hoge pass. Giuntini kopt de bal weg. De Filippo rent richting de bal. De Filippo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - NonConforme 1:1

13e minuut.
Ficini rent richting de bal. Redondi verovert de bal door een tackle van achteren. Redondi geeft de bal voor. De Filippo is nu in balbezit. De Filippo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aroffu speelt de bal door. Molino rent richting de bal. Davico is nu in balbezit. Molino verovert de bal door een tackle van achteren. Molino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Montanini speelt de bal door. Menoni rent richting de bal. Menoni met een sublieme pass. De Filippo is nu in balbezit. De Filippo draait met de bal, schiet en ... Brovedan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Virtus Casacelle 2005 63%, NonConforme 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.S. Virtus Casacelle 2005 - NonConforme 1:1

53e minuut.
Giuntini rent richting de bal. Giuntini passt de bal met de wreef. Lopardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galantino verovert de bal door een tackle van achteren. Galantino geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Virtus Casacelle 2005 - NonConforme 2:1

58e minuut.
Moschin geeft een hoge lob. Grada rent richting de bal. Davico probeert naar een medespeler te passen. Gasperoni rent richting de bal. Gasperoni haalt uit met een fantastische trap. Loberto bokst de bal weg.

61e minuut.
Niola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aroffu met de inworp. Ficini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Virtus Casacelle 2005 51%, NonConforme 49%.
U.S. Virtus Casacelle 2005 - NonConforme 2:1