Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Fc RonaldoChop
343 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Tardivo is nu in balbezit. Todero is nu in balbezit. Tardivo verovert de bal door een tackle van achteren. Atalay rent richting de bal. Atalay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kádár rent richting de bal. Zakwas met een sublieme pass. Gatner met een sublieme pass. Tardivo is nu in balbezit. Tardivo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kádár passt de bal met de wreef. Gatner probeert naar een medespeler te passen. Meeus heeft problemen om de bal te vangen. Tardivo rent richting de bal. Tardivo schiet op doel. Galeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Zakwas is nu in balbezit. Zakwas speelt de bal door. Gatner rent richting de bal. Gatner geeft de bal voor. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Fc 42%, RonaldoChop 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borgorosso Fc - RonaldoChop 0:0

49e minuut.
Zakwas met een snelle inworp. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kádár raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tardivo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Fc - RonaldoChop 1:0

67e minuut.
Caramaschi probeert naar een medespeler te passen. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Todero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todero krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Pistonio geeft de bal voor. Inworp. Zakwas met een snelle inworp. Kádár rent richting de bal. Kádár geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Campolungo rent richting de bal. Campolungo probeert naar een medespeler te passen. Carpita is nu in balbezit. Carpita draait met de bal, schiet en ... Caramaschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borgorosso Fc - RonaldoChop 1:1

90e minuut.
Kádár geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Palmas de bal onder controle te krijgen. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo schiet op doel. Atalay probeert de bal aan de voet te houden. Galeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Fc 49%, RonaldoChop 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borgorosso Fc - RonaldoChop 1:1