Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentinos Pingu Golden Horn F.C.
442 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 31
matig Schieten redelijk
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Aurigi kopt de bal weg. Nardulli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvino. Alvino krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Siviglia speelt de bal door. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli geeft een hoge lob. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Perotto kopt de bal weg. Aurigi is nu in balbezit. Aurigi geeft een hoge lob. Scuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Volonté rent richting de bal. Siviglia is nu in balbezit. Alvino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scuta de bal. Scuta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nardulli heeft problemen om de bal te vangen. Perotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Siviglia geeft een hoge lob. Barrassi maakt een snoekduik en kopt de bal. Fissiraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentinos Pingu - Golden Horn F.C. 0:1

16e minuut.
Alvino is nu in balbezit. Nardulli onderschept slim de pass. Nardulli met een sublieme pass. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi schiet op doel. Fissiraga bokst de bal weg.

25e minuut.
Palmintieri geeft een hoge lob. Inworp. Manfreto met een snelle inworp. Nardulli rent richting de bal. Nardulli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Siviglia geeft een lange en hoge pass. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto probeert naar een medespeler te passen. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nicito kopt de bal weg. Barrassi controleert de bal met de borst. Barrassi passt de bal zonder na te denken. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Aurigi onderschept slim de pass. Aurigi met een sublieme pass. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi heeft problemen om de bal te vangen. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Palmintieri is nu in balbezit. Palmintieri probeert naar een medespeler te passen. Alvino is nu in balbezit. Nardulli rent richting de bal. Nardulli schiet op doel. Fissiraga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentinos Pingu 64%, Golden Horn F.C. 36%.
Argentinos Pingu - Golden Horn F.C. 0:1

58e minuut.
Zamataro kopt de bal weg. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli passt de bal zonder na te denken. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentinos Pingu - Golden Horn F.C. 0:2

64e minuut.
Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Palmintieri is nu in balbezit. Nardulli onderschept slim de pass. Nardulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentinos Pingu - Golden Horn F.C. 0:3

69e minuut.
Siviglia probeert naar een medespeler te passen. Nicito bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicito passt de bal zonder na te denken. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Manfreto geeft een lange en hoge pass. Grisi kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrassi de bal. Barrassi draait met de bal, schiet en ... Fissiraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentinos Pingu - Golden Horn F.C. 0:4

76e minuut.
Volonté met een sublieme pass. Scuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Aurigi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurigi geeft een hoge lob. Barrassi rent richting de bal. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. Moca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentinos Pingu - Golden Horn F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentinos Pingu 66%, Golden Horn F.C. 34%.
Argentinos Pingu - Golden Horn F.C. 0:5